PAVEL ABRAHAM a fost DENUNTAT de avocatul lui MIRCEA BASESCU la DNA

Avocatul lui MIRCEA BASESCU a depus o PLANGERE impotriva lui PAVEL ABRAHAM, aparatorul familiei lui BERCEA MONDIAL. Avocatul NELU TASCA il acuza pe Abraham de FAPTE de CORUPTIE. Si asta ca urmare a unei scrisori formulate din penitenciar de fostul parlamentar NATI MEIR, informeaza postul Realitatea Tv.

Avocatul lui MIRCEA BASESCU l-a denuntat pe PAVEL ABRAHAM la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

NELU TASCA, avocatul lui MIRCEA BASESCU: “Astazi am adus la cunostinta DNA-ului scrisoarea primita de dansul in arest de la NATI MEIR. Spune despre domnul avocat PAVEL ABRAHAM ca s-ar putea face vinovat de anumite fapte de coruptie. I-a propus lui Nati Meir sa dea declaratii impotriva presedintelui? Asta spune Nati Meir in scrisoarea lui. Urmeaza sa fie audiat. (…) Este un fel de denunt. Noi am adus la cunostinta organelor de ancheta acest lucru si le-am pus la dispozitie scrisoarea”. 

CITESTE SI: Pe numele presedintelui TRAIAN BASESCU a fost facuta o sesizare pentru SPALARE de BANI

Plangerea are la baza o scrisoare adresata din penitenciar de fostul parlamentar NATI MEIR. Acesta i-a scris lui MIRCEA BASESCU precizand ca este dispus sa-l denunte la DNA pe avocatul PAVEL ABRAHAM.

“Am fost reprezentat de dl. PAVEL ABRAHAM, avocat cu contract de asistenta juridica. Domnul Avocat ABRAHAM m-a rugat tot timpul sa dau in domnul presedinte TRAIAN BASESCU si a promis ca o sa vorbeasca cu judecatorul sa ma elibereze. Am multe de spus, dar asta o sa fac in prezenta unui avocat la DNA Bucuresti”, a scris NATI MEIR.

CITESTE SI: Parchetul General verifica dosarele lui BERCEA MONDIAL 

Avocatul PAVEL ABRAHAM ii reprezinta pe membrii familiei lui BERCEA MONDIAL, in dosarele cu MIRCEA BASESCU.

Sursa foto: gandul.info