PAVEL ABRAHAM, dezvaluiri surprinzatoare despre “BATRANUL de la Bucuresti”

Avocatul familiei lui Bercea Mondial, PAVEL ABRAHAM, a facut luni seara mai multe dezvaluiri despre “BATRANUL DE LA BUCURESTI”.

PAVEL ABRAHAM a oferit, la Romania TV, mai multe detalii pe care Florin Anghel i le-a furnizat despre “BATRANUL DE LA BUCURESTI”, scrie pesurse.ro.

Citeste si: PAVEL ABRAHAM A FOST DENUNTAT DE AVOCATUL LUI MIRCEA BASESCU LA DNA

“Exista un BATRAN care are un Q7, culoarea cerului, un bleu argintiu, care este credibil sa fie in compania presedintelui Romaniei. (…) Acest om a asigurat toate legaturile la care ne-am referit pana acum. (…)

Nu este din Bucuresti, este de langa Bucuresti, din Ilfov. La margine de Bucuresti, la margine de lac, linistit, are o casuta linistita omul. Are circa 60-62 de ani. Este un prieten foarte apropiat al sefului statului, din copilarie. Face politica la varf in PDL”.

Avocatul familiei Anghel a precizat ca il va propune ca martor pe “BATRANUL DE LA BUCURESTI”, cunoscut drept “Costica nasul”. “Eu o sa-l propun ca martor. Pot sa-l identific personal acum.

(…) Acest om a gestionat niste firme cu niste venituri deosebite, atat la Constanta, cat si la Bucuresti, cu o regie puternica, care a avut mari probleme sub Ministerul Transporturilor. A avut contracte de 100 de milioane de euro cu niste firme.

Citeste si: DOSARELE IN CAZUL BERCEA-BASESCU AR PUTEA FI CONEXATE. PRESEDINTELE, CITAT CA MARTOR

 (…) A avut afaceri cu Mircea Basescu. Lumea ii zice Costica Nasul”, a adaugat PAVEL ABRAHAM.

Sursa foto: activenews.ro