Pavel Abraham: Gigi Becali sufera pentru Steaua si pentru familia sa

gigi_becali_

Pavel Abraham, avocatul lui Gigi Becali, a declarat luni dimineata, inainte sa-l viziteze pe patronul Stelei, ca Penitenciarul Jilava va lua o decizie cu privire la cererea latifundiarului de a fi liber pentru a-si sarbatori ziua de nastere si a precizat ca in perioada in care va fi liber, acesta are dreptul sa faca orice, numai sa nu incalce legea.

“Am facut cererea si urmeaza sa se dea un raspuns de la conducerea penitenciarului la solicitarea lui Becali. Voi avea o intalnirea cu dansul. Am luat masuri, toate documentele necesare au fost depuse, exista toate documentele ca sa ne judecam. Are dreptul sa faca orice numai sa nu incalce legea, dar nici nu se pune problema, Gigi Becali isi cunoaste drepturile. Va pleca dimineata si se va intoarce a doua zi, dupa 24 de ore. Dansul sufera pentru Steaua, pentru familia sa, are cateva chestiuni cheie in aceste zile”, a precizat avocatul lui Becali.

Pavel Abraham a mai spus ca Becali este o personalitate care prezinta garantia ca dupa expirarea timpului acordat, se va intoarce in penitenciar.

“Conduita buna si diponibilitatea de a participa la activitatile penitenciarului il recomanda in cerere. Este o personalitate care prezinta garantia ca dupa expirarea timpului acordat, se va intoarce in penitenciar. Legea nu precizeaza, trebuie sa fie evenimente de familie. Dreptul nostru este de a depune cereri, legea nu limiteaza, totul e sa fie indeplinite conditiile.  Dupa lege, nu i se face niciun privilegiu, desi este o personalitate publica si i se urmareste fiecare pas, ceea ce ar putea duce cu gandul ca i se fac privilegii”, a mai adaugat Abraham.

Foto: Libertatea