Pawel Golanski: Legia putea sa pice mult mai bine daca intalnea o alta echipa

Pawel Golanski, fostul fundas dreapta al Stelei timp de trei sezoane, sustine ca Legia Varsovia are sanse mici sa reusita in fata campioanei din Romania, intr-un interviu acordat presei poloneze, citata de ziare.com.

“Pentru Legia era mult mai bine daca juca prima mansa pe teren propriu. La Bucuresti atmosfera va fi ca un infern, Legia trebuie sa se pazeasca deoarece stadionul se va umple si Steaua va avea parte de un sprijin puternic”, a declarat Golanski.

“Bineinteles ca Legia are o sansa de a avansa, dar le va fi foarte greu. Am vazut Steaua recent si are un joc extrem de interesant si un lot foarte valoros. E clar ca sunt favoriti. Din punctul meu de vedere, Legia putea sa pice mult mai bine daca intalnea o alta echipa”, a mai spus Golanski.

Jan Urban, antrenorul Legiei Varsovia, este si el de acord cu parerea lui Pawel Golanski, tehnicianul „legionarilor” fiind nemultumit de tragerea la sorti de astazi.

“Nu voiam sa jucam cu romanii, Steaua e un adversar dificil, lucru confirmat si in sezonul trecut, cand a ajuns in fazele superioare ale Europa League. Trebuie sa ne documentam serios. Stiu ca au foarte multi romani. E bine ca jucam primul meci in deplasare.

Steaua este favorita, fara indoiala, e o echipa care practica un fotbal deschis, dar ne jucam toate sansele”, a spus Jan Urban pentru cotidianul polonez Sport.

Steaua Bucuresti va juca cu Legia Varsovia in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la Bucuresti, pe stadionul National Arena, pe data de 21 august, de la ora 21.45, returul urmand sa aiba loc peste o saptamana pe “Pepsi Arena”.

Sursa foto: sport365.ro