PC va lua o decizie privind sustinerea lui Hellvig la nivel de partid si coalitie, sustine Bogdan Ciuca

PC va lua o decizie privind sustinerea lui Hellvig la nivel de partid si coalitie, sustine Bogdan Ciuca

Vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, a declarat, joi, ca PC va lua o decizie privire la sustinerea lui Eduard Hellvig, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SRI,  la nivel de partid si de coalitie de guvernare. Mentionand ca este o opinie personala, Ciuca a adaugat ca Hellvig este o persoana echilibrata si a subliniat ca aceasta calitate “e mare lucru pentru aceasta functie”.

Te-ar putea interesa si: CE SPUNE CRIN ANTONESCU DESPRE NOMINALIZAREA LUI HELLVIG LA SRI

“Precizez ca este un punct de vedere personal, nu este ca urmare a unei consultari cu colegii mei din grup sau din partid, este o parere strict personala si determinata de faptul ca, la un moment dat, cu domnul Hellvig am avut proiecte comune si, ca urmare a acestor experiente, cred ca este o persoana echilibrata si asta e mare lucru pentru aceasta functie, are abilitati executive, abilitati obtinute ca urmare a functiei de europarlamentar, pe care a detinut-o intr-o anumita perioada, de parlamentar.

Cred ca, ajutat de structura operativa a serviciului, impreuna vor putea sa coordoneze un serviciu extrem de important pentru orice stat, poate mai ales pentru noi in aceasta perioada. Eduard Hellvig, daca va combina echilibrul, abilitatile sale si, evident, experienta si expertiza structurilor operative ale serviciului, va reusi sa faca o figura frumoasa si eficienta”, a precizat Ciuca, citat de Agerpres.

Mondo News iti recomanda si: PONTA, DESPRE NOMINALIZAREA LUI HELLVIG LA SRI: SE VA DISCUTA LUNI IN BPN SI IN GRUPURILE PARLAMENTARE

In privinta procedurilor de vot in Parlament, Bogdan Ciuca crede ca nu vor fi probleme si a subliniat ca se va decide la nivel de partid si de coalitie daca partidul pe care il reprezinta il va sustine pe Hellvig in Parlament.