PDL a aprobat FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL si aceea prin ABSORBTIE cu FC. UPDATE

In cadrul sedintei de luni a Partidului Democrat Liberal (PDL) s-a VOTAT FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL si FUZIUNEA prin ABSORBTIE cu FORTA CIVICA (FC), presedintele FC MIHAI RAZVAN UNGUREANU urmand sa fie numit in functia de prim-vicepresedinte al PDL.

UPDATE 14.17: MRU: “In continuare imi mentin declaratia de a fi activ la PREZIDENTIALE, cu precizarea ca ma pun la dispozitia partidului si in functie de sondaje il voi sprijini pe cel mai bine plasat candidat al dreptei in toamna. Niciun compromis nu este prea mare.”

UPDATE 14.16: VASILE BLAGA: “Candidatul PDL pentru ALEGERILE PREZINTIALE este unul singur, ales prin vot si numele sau este CATALIN PREDOIU si nu altcineva. Doamna MONICA MACOVEI stie si cred ca va intelege ca lucrurile se fac ca la carte si nu putem sa luam pe altcineva in calcul in acest moment. Dansa a actionat intotdeauna dupa litera legii lucru pe care cred ca il va face si de aceasta data. Avem un parcurs cu PNL si il vom urma intocmai dupa ce ei isi vor stabili astazi candidatul.”

UPDATE 14.13: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: “Paraiasele se aduna in marele fluviu al dreptei. Ma bucur ca am ajuns intr-un timp atat de scurt sa realizam aceasta FUZIUNE dintre PDL si Forta Civica impreuna cu domnul BLAGA. Astfel vom avea un partid mare, puternic, si nimeni nu va mai putea afirma ca dreapta este fragmentata. Marele partid de centru dreapta care se profileaza va deveni o forta veritabila, asa cum trebuie sa fie intr-o tara europeana, o forta care va putea sa conteze intr-o tara europeana.”

UPDATE 14.10: VASILE BLAGA, presedinte PDL: “Am aprobat FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL, dar si FUZIUNEA prin ABSORBTIE dintre PDL si Forta Civica. Vrem sa realizam astfel un partid mare de centru dreapta care sa castige ALEGERILE PREZIDENTIALE din aceasta toamna, dar si pe cele din 2016. Vom avea mai mult de jumatate din numarul primarilor din tara”

Reprezentantii PDL reuniti luni in sedinta COLEGIULUI DIRECTOR au votat pentru FUZIUNEA prin ABSORBTIE cu Forta Civica (FC), inregistrandu-se doar un vot impotriva si doua abtineri, au precizat pentru Mediafax surse din PDL.

CITESTE SI: FORTA CIVICA fuzioneaza cu PDL

“Colegiul Director a votat pentru FUZIUNEA prin ABSORBTIE cu FC, a fost un vot impotriva si doua abtineri si restul pentru aceasta fuziune”, au precizat sursele citate.

Sedinta Colegiului Director continua, la reuniune urmand sa soseasca si presedintele FC, MIHAI RAZVAN UNGUREANU.
In urma FUZIUNII, care va fi validata in Conventia Nationala a PDL de sambata, MRU va primi o functie de prim-vicepresedinte al partidului. 

CITESTE SI: MIHAI RAZVAN UNGUREANU: Nu renunt la CANDIDATURA la PRESEDINTIE 

Sursa foto: jurnalul.ro