PDL: “Bucuresti 555“ este CONFISCAT de Oprescu si Ponta pentru PROPAGANDA POLITICA in prag de campanie electorala

Organizatia din Capitala a PDL ii acuza printr-un comunicat de presa pe primarul SORIN OPRESCU si premierul VICTOR PONTA de CONFISCAREA manifestarii “Bucurestii 555” pentru PROPAGANDA POLITICA in prag de campanie electorala.

“«Bucurestiul 555» este CONFISCAT de Oprescu si Ponta pentru PROPAGANDA POLITICA in prag de campanie electorala. Singurele succese ale celor doi socialisti de caviar se rezuma doar la o propaganda agresiva pe strazile Capitalei (panouri publicitare cu «realizarile» celor doi gropari ai Romaniei, delir mediatic si circ grotesc) platita grosolan din bani publici. PDL Bucuresti il someaza pe propagandistul sef al lui Ponta in Capitala, SORIN OPRESCU, sa prezinte de urgenta bucurestenilor facturile cu milioanele de euro scoase din bugetul orasului pentru campania politica nerusinata pro-Ponta”, se mai spune in comunicat.

Citeste si: Ponta isi lanseaza maine candidatura la Presedintie pe Arena Nationala

PDL mai afirma ca “Bucuresti 555” reprezinta sarbatoarea Capitalei si a oamenilor ei si nu “posterul electoral al lui Ponta&Co”. “Blocarea traficului din oras pentru a face partie puhoaielor de autocare pesediste venite pentru lansarea lui Ponta, si care vor inrosii Capitala exact in plina sarbatoare Bucuresti 555, arata inca o data dispretul zdrobitor pe care il au Oprescu si Ponta fata de bucuresteni si de romani. Controlul politic ticalos al lui Oprescu si Ponta asupra Capitalei se apropie de sfarsit. Scadenta jafurilor lui Oprescu, girate de Ponta, este iminenta. PDL Bucuresti va prezenta si va sanctiona cu regularitate toate ilegalitatile si toate efectele dezastruoase ale mandatelor lui Oprescu asupra Capitalei, cocolosite de Ponta&Co”, se mai arata in text.

Citeste si: PDL Bucuresti solicita CURTII DE CONTURI sa verifice lucrarile de la PIATA CHARLES DE GAULLE

Sursa foto: epochtimes-romania.com