PDL Bucuresti solicita CURTII DE CONTURI sa verifice lucrarile de la PIATA CHARLES DE GAULLE

PDL Bucuresti solicita Curtii de Conturi sa verifice modul in care primarul Capitalei, SORIN OPRESCU, a initiat si demarat lucrarile de reparatie la PIATA CHARLES DE GAULLE, fara aprobarea Consiliului General al Muncipiului Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa al partidului.

Potrivit sursei citate, la PIATA CHARLES DE GAULLE se realizeaza, de mai bine de doua luni, lucrari de inaltare si ridicare a sensului girator. “Aceste lucrari nu au primit aprobarea Consiliului General al Muncipiului Bucuresti, nu sunt, asa cum se pretinde, lucrari de reparatie, ci de constructie in toata regula, si nu exista nicio justificare urbanistica sau rutiera pentru care traficul in zona este complet paralizat”, se spune in comunicat.

Citeste si: Viceprimarul Gabriel Parvu, in incompatibilitate. Membrii CGMB, amendati pentru ca nu l-au demis

Astfel, PDL Bucuresti solicita CURTII DE CONTURI efectuarea “rapida” de verificari in legatura cu legalitatea demararii acestor lucrari care nu au primit niciun aviz de la CGMB si fata de care “nu se cunoaste nimic in legatura cu cine le-a aprobat, cine le executa, din ce bani vor fi platite si ce termene de finalizare au”.

Citeste si: ACL va depune PLANGERI PENALE impotriva lui SORIN OPRESCU si a prefectului Capitalei

“Cat despre primarul SORIN OPRESCU, asistam la un stil deja consacrat de a crea haos in Bucuresti, de a lua decizii in nume propriu in legatura cu banii bucurestenilor, fara consultarea si aprobarea CGMB. Dupa ce intreaga vara a fost imposibil sa se circule civilizat in zona de Nord a Bucurestiului si acum, in prag de incepere a anului scolar, cand traficul se inteteste, SORIN OPRESCU continua bataia de joc la adresa bucurestenilor”, a declarat MIHAI ATANASOAEI, vicepresedinte al PDL Bucuresti.

Sursa foto: romaniatv.net