PDL cere DEMISIA lui Ponta: Trebuie sa plateasca pentru climatul infractional tolerat la Palatul Victoria

PDL cere demisia premierului Victor Ponta, ca urmare a audierii sefului sau de Cabinet la DNA. Potrivit Realitatea TV, democrat-liberalii sustin ca Ponta a transformat Guvernul intr-un loc de intalnire al amatorilor de coruptie.

“Victor Ponta a transformat Palatul Victoria intr-un loc de intalnire pentru amatorii de coruptie si trafic de influenta”, se arata intr-un comunicat al PDL.

Potrivit democrat-liberalilor, audierea sefului de cabinet al premierului dovedeste ca, sub conducerea lui Ponta, Guvernul a ajuns “un spațiu frecventat de persoane cu probleme penale”.

Citeste si: Tariceanu, despre o eventuala demitere a premierului Ponta: Exista procedura motiunii de cenzura

“Audierea sefului de Cabinet al primului-ministru la DNA in dosarul baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, cercetat in stare de arest pentru fapte de coruptie, este dovada ca institutia Guvernului, sub conducerea lui Victor Ponta, a ajuns un spatiu frecventat de persoane cu probleme penale. Faptul ca in guvernarea PSD s-a ajuns sa se faca trafic de influenta in Cabinetul premierului este de o gravitate extrema, iar Victor Ponta trebuie sa plateasca cu functia pentru climatul infractional tolerat in Palatul Victoria”, se mai arata in comunicat.