PDL isi micsoreaza randurile! Cristian Preda si-a anuntat astazi demisia

PDL scapa usor-usor de veghea garda, sau de “basisti”, asa cum au fost ei denumiti din interior, dar si de catre membri USL. Suspendat din partid in iulie, Cristian Preda e ultimul care a parasit corabia pdl-ista. Europarlamentarul si-a anuntat decizia pe blogul personal.

Intr-o postare ce are titlul “Adio PDL!”, Preda a incercat sa fie politicos: “”Le sunt recunoscator celor care m-au sustinut din 2009 incoace si, in primul rand, celor care au venit sa ma sustina la reuniunea din 7 iulie, atunci cand am fost suspendat. Le multumesc colegilor din gruparea pe care presa a numit-o ‘reformistii’: nu am avut prea multe voturi in reuniunile PDL, dar am experimentat – atat timp cat am fost impreuna – o solidaritate bazata pe incredere”

“Privesc cu simpatie eforturile unor pedelisti din gruparea Boc-Udrea-Falca de a opri contra-revolutia Blaga. Dar o voi apuca pe alt drum. Basist fiind, spun si eu: adio, PDL!”, isi incheie europarlamentarul postarea.

Ramane de vazut daca si cum vor reusi Elena Udrea si Emil Boc sa opreasca migratia “basistilor” din PDL catre alte formatiuni politice.