PDL Neamt isi alege presedintele, dupa plecarea lui Gheorghe Stefan la PMP

Biroul Permanent National al PDL va desemna, luni, un presedinte interimar la organizatia PDL Neamt, dupa ce Gheorghe Stefan si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei si s-a inscris in PMP, a anuntat liderul partidului Vasile Blaga. 

El a fost intrebat despre faptul ca Gheorghe Stefan, zis “Pinalti”, a participat la mitingul de sambata al Partidului Miscarea Populara.

“Domnul Gheorghe Stefan si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei si o sa avem o alta conducere acolo, o sa numim astazi presedintele interimar. In rest, fiecare conform constiintei lui”, a spus Blaga. 

Blaga a mai fost intrebat daca va lua masuri in cazul in care va descoperi ca unii membri ai PDL au participat la mitingul PMP. 

“Nu fac procese de intentie nimanui. Toata lumea isi va demonstra adeziunea la partid, la valorile lui, la europarlamentare. Povesti am auzit destule, o sa vedem la europarlamentare”, a raspuns Blaga. 

Afla aici detalii despre demisia lui Gheorghe Stefan din fruntea PDL Neamt

Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a demisionat, miercuri, din functia de presedinte al PDL Neamt, dar nu si din partid, dupa ce a aderat la Fundatia Miscarea Populara. 

Partidul Miscarea Populara a organizat, sambata, in Capitala, un protest fata de introducerea accizei suplimentare la combustibil, mitingul din Piata George Enescu, la care au luat cuvantul reprezentanti ai PMP si ai Fundatiei Miscarea Populara, continuand cu un mars pana in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului.

Intre cei care au urcat pe scena amenajata in Piata George Enescu s-au numarat Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe stefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi.

Foto: Romania Libera