PDL s-a reunit in BPN la Brasov. Reorganizarea partidului, gandita fara Emil Boc si Gheorghe Stefan

Ce spune Vasile Blaga despre situatia in care este Adriean Videanu

PDL s-a reunit, sambata, in cadrul Biroului Permanent National (BPN) la Brasov. Democrat-liberalii incearca sa reconstruiasca partidul din temelii, dupa ce au ramas fara 15 parlamentari, care au trecut zilele trecute in tabara Partidului Miscarea Populara (PMP).

De la reuniunea Delegatiei Permanente si Colegiului Director al PDL, care a inceput sambata la Brasov, lipsesc primarii municipiilor Cluj-Napoca si Piatra Neamt, democrat-liberalii Emil Boc si Gheorghe Stefan.

Este prezent, in schimb, primarul Aradului, Gheorghe Falca, acesta ajungand la scurt timp dupa inceperea sedintei, potrivit Agerpres.

“Astept de la aceasta intalnire sa ne aprobam strategia in vederea campaniei electorale care urmeaza pentru europarlamentare”, a declarat, inainte de intrarea in sala, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Intrebat de absenta lui Emil Boc, Blaga a raspuns: “Nu ar fi prima data”.

Citeste si: Printre parlamentarii care s-au inscris in PMP se numara si Ciprian Rogojan, cunoscut ca Cici de la Sistem

La reuniunea democrat-liberalilor de la Brasov sunt prezenti Monica Macovei, Roberta Anastase, Ioan Oltean, Andreea Paul, Raluca Turcan, Anca Boagiu.

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a anuntat vineri, in cadrul Colegiului National desfasurat la Sighisoara, ca formatiunea politica are 15 membri in Parlament.

“PMP are astazi 15 parlamentari si este un lucru extrem de important”, a declarat Eugen Tomac. 

Printre parlamentarii care au plecat din PDL si s-au inscris in PMP se numara Elena Udrea, Cristian Preda, Daniel Funeriu si Gabriel Berca.

Printre noii membri mentionati de Eugen Tomac se numara: deputat Camelia Bogdanici, deputat Florin Secara, senator Ciprian Rogojan, deputat Florin Gheorghe, deputat Dragos Gunia, senator Andrei Volosevici si Florin Popescu.

Foto: Finantistii