PDL si PNL vor ATACA hotararile adoptate in sedinta de joi a CGMB

PDL si PNL Bucuresti vor ataca la prefectura si in instanta hotararile adoptate in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), intrucat au fost votate de o majoritate ilegal constituita, potrivit unui comunicat remis presei de ACL Bucuresti.

“ACL Bucuresti cere prefectului sa aplice aceeasi unitate de masura ATACAND in contencios administrativ hotararile adoptate astazi abuziv de consilerii PSD si acolitii lor, la fel cum a procedat si atunci cand a executat scurt comenzile politice ale lui Victor Viorel Ponta. Motivul: hotararile de astazi (joi – n.r.) au fost adoptate de majoritatea PSD constituita ilegal. Un exemplu de abuz marca PSD: in disperarea de a obtine o majoritate in CGMB, PSD a reusit «performanta» sa calce in picioare propria ordonanta a traseismului politic promovata de premierul si presedintele PSD,  V.V. Ponta. PSD a fortat excluderea ILEGALA  din CGMB a trei consilieri PPDD care, in baza ordonantei lui V.V. Ponta, s-au declarat independenti. Asumarea independentei politice de catre cei trei consilieri ex-PPDD interzice excluderea din CGMB”, se spune in comunicat. 

Citeste si: ACL: Retragerea proiectului privind majorarea pretului gigacaloriei, o noua VICTORIE a MAJORITATII PNL-PDL din CGMB

PDL si PNL Bucuresti isi exprima convingerea ca prefectul Capitalei va actiona cu celeritate, avand in vedere ca Ordonanta care permite migratia primarilor adoptata de Guvernul Ponta este valabila doar 45 de zile.

Citeste si: Avertisment DUR pentru SORIN OPRESCU, din partea ACL Bucuresti

Sursa foto: stiripesurse.ro