Pe cine acuza MIRCEA GEOANA ca vrea sa puna capat luptei ANTICORUPTIE

Senatorul MIRCEA GEOANA a afirmat, vineri la postul de radio RFI, ca Romania are nevoie de continuarea luptei impotriva coruptiei si ca gruparea PSD-UNPR-ALDE-PMP abia asteapta sa puna frana luptei anticoruptie.

MIRCEA GEOANA, presedinte al Partidului Social Romanesc, i-a raspuns astfel, la RFI Romania, sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care afirmase ca ministrul Justitiei a incalcat legea cand a anuntat ca o va repropune pe Laura Codruta Kovesi ca sef al DNA.

CITESTE SI: TARICEANU O ATACA PE RALUCA PRUNA, MINISTRUL JUSTITIEI: A INCALCAT LEGEA!

Tariceanu a spus ca, potrivit legii, o astfel de propunere se face in urma unei proceduri de selectie, prin depunerea candidaturilor unor procurori. MIRCEA GEOANA i-a raspuns insa ca nu exista decat un sambure de adevar “procedural” in aceasta luare de pozitie.

“Declaratia poate ca are un sambure de adevar din punct de vedere procedural, dar pe fond, nu pot sa nu vad cum ALDE, PSD, UNPR, chiar si cei de la Miscarea Populara in anumite cazuri care le-au afectat parlamentari au votat in mod constant impotriva justitiei si acest cartel care de-abia asteapta sa puna frana luptei impotriva coruptiei trebuie sa fie condamnat si cred ca este o pozitionare gresita”, a afirmat senatorul MIRCEA GEOANA.

Sursa foto: realitatea