Pe cine ar propune DAN DIACONESCU in functia de PREMIER

DAN DIACONESCU, prezidentiabilul PPDD la alegerile din aceasta toamna, a anuntat, miercuri, in cadrul unei dezbateri electorale la Televiziunea Romana, ca va demisiona daca va fi ales presedinte si ii va fi propus Traian Basescu pentru functia de premier.

Invitat miercuri seara la TVR, Dan Diaconescu a facut si o propunere in stilul sau caracteristic pentru functia de prim-ministru. Liderul PP-DD a afirmat ca l-ar dori pe printul Charles pentru functia de prim-ministru, in locul lui Victor Ponta, scrie dcnews.ro.

Citeste si: DAN DIACONESCU: SUNT UN FEL DE ION RATIU. DACA PONTA AJUNGE PRESEDINTE IL PUNE PE BASESCU PREMIER

“Mi-ar placea Printul Charles sa fie premier al Romaniei”, a declarat Dan Diaconescu.

Totodata, cum ideea jurnalistului este imposibil de realizat, Diaconescu a adaugat ca doreste sa il propuna premier pe contracandidatul sau din finala sau pe cel care iese pe locul trei in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Liderul PP-DD a anuntat ca daca va ajunge presedintele Romaniei si i se va propune Traian Basescu pentru functia de premier, isi va da demisia si vor fi organizate din nou alegeri prezidentiale.

Citeste si: ELENA UDREA: TRAIAN BASESCU I-A AJUTAT PE TOTI CEI DIN PDL SA AJUNGA IN FUNCTII IMPORTANTE

“Probabil cel de pe locul trei va fi premier. Voi demisiona daca mi se propune Traian Basescu premier si vom face din nou alegeri”, a explicat Dan Diaconescu.

Sursa foto: b365.ro