Pe cine dracu’ are MARKO ATTILA la mana?

In plin scandal “cultural” (vezi Galeria de Arta marca Valcov), DNA si-a adus aminte de papistasul calator, sau mai bine zis dezertor, pe plaiurile strabunilor sai.

MARKO ATTILA, caci despre el este vorba, a revenit in vizorul procurorilor anticoruptie, care satui de atata istoria artelor prin cimitirele patriei si denunturi cu iz de Versailles, si-au adus aminte de tizul nomadului supranumit “Biciul lui Dumezeu”. Stiu, comparatia este una mai mult decat fortata in conditiile in care sunt sigur ca personajul amintit face tumbe prin mormant vazand ce urmasi are!

Bai frate, dar cat tam-tam si cu “evadatul” MARKO ATTILA asta. Pe bune? Dar ce o mai dam de colo colo! Ca intotdeauna noi romanii suntem fraierii iar ungurii smecherii, iar acest lucru se vede de la o posta cand apar cazuri de genul MARKO ATTILA.

Ma gandesc ca poate ca ar trebui sa-i trimitem dosarelul dar si vreo doi-trei procurori ca sa-l citeasca, sa nu se oboseasca mititelul sub aripa protectoare a unui alt Victor aproape de butuc, Doamne feri! Si eventual cand somnicul o sa-l ajunga pe nesimtite, ceea ce nu au reusit mascatii, sa fie transportat intr-o lectica cu zabrele care sa faca si un popas, in drum spre bulau, ca sa-si ia mititelul niste bulendre necesare la racoare!

Avem ziare suficiente, televiziuni la fiecare pas (n.red. avide de breaking news-uri) si cai de comunicatie care mai de care mai smechere si sofisticate, iar conversatia (n.n. a se citi barfa) a fost ridicata la nivel de viciu, vorba maestrului Andrei Plesu. Dar cand e vorba de fapte suntem la genunchiul broastei.

Pe cine mama naibii o avea la mana si MARKO ATTILA asta de nu suntem in stare sa-l aducem, cu arcanul daca este cazul, in fata magistratilor si sa-l punem sa dea cu subsemnatul la DNA? Halal justitie mai avem mai fratilor! 

Sursa foto: adevarul.ro