Pe fostul gardian l-a umflat plânsul la auzul sentinței! Își botezase organul genital „Calul” şi viola deţinute

Eugenio Perez, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat pentru mai multe violuri şi a plâns când a aflat că va sta 25 de ani după gratii. Fostul gardian din Brooklyn, care a găsit o poreclă pentru propriul penis – Calul – a fost condamnat după ce a abuzat numeroase deţinute. El va sta 25 de ani la închisoare, transmite meaww.com, citat de gândul.info.

Eugenio Perez era gardian cu grad de locotenent la centrul de detenţie din Brooklyn, unde a violat cinci deţinute. Între ianuarie 2013 şi septembrie 2016, Perez a fost acuzat că s-a folosit de funcţie pentru a face sex cu victimele, care erau sub supravegherea sa.

În ianuarie 2017, acesta a fost arestat după ce toate femeile violate au dat declaraţii legate de penisul deosebit al lui Perez, pe care acesta l-a poreclit „Calul”. Agenţii federali au obţinut un mandat prin care au verificat afirmaţiile victimelor.

Citește și: VEDETĂ PE INSTAGRAM, GĂSITĂ MOARTĂ. TRUPUL EI ERA ÎNDESAT ÎNTR-O VALIZĂ

În timpul unui proces desfăşurat timp de două săptămâni, în mai 2018, victimele au declarat: „Nu era circumcis. Era mare, ca un cârlig…Era uriaş şi se curba”. O altă femeie s-a plâns de mirosul „puternic” al bărbatului şi a declarat că a fost la un pas să vomite.

Eugenio Perez le ademenea în locuri ascunse, unde le bătea şi le viola. Agresorul a plâns după ce a aflat că va sta 25 de ani la închisoare şi va face recurs la decizia instanţei.

Sursa foto: the guardian