Pe Jason Momoa îl știi din Game of Thrones! Uite cum arată mama lui! Foto în articol

Pe Jason Moma îl știi sigur din Game of Thrones! Dar faptul că este unul dintre actorii de la Hollywood care își menționează mama în aproape toate interviurile este un lucru mai puțin cunoscut. Recunoscător pentru ceea ce a făcut femeia pentru el, Jason o invită adesea pe Coni la evenimente publice și gale importante.

Mama lui Jason Momoa, Coni, este artista. Pictoriță și fotografa, femeia l-a născut pe star în Honolulu, mutându-se ulterior în Norwalk cu acesta. Coni are origini irlandeze, germane și nativ-americane. După ce a divorțat de Joseph, l-a crescut singură pe actor, iar Jason susține că spiritul de aventură și iubirea pentru skateboard sunt moștenite de la “mama mea singură și extrem de puternică”.

Citește și: JET LI ESTE DE NERECUNOSCUT! AVERTISMENTUL MEDICILOR PENTRU SUPERSTARUL CHINEZ! FOTO ÎN ARTICOL

Încă de la începutul carierei, Momoa a avut grijă să specifice că datorită celei care l-a adus pe lume a reușit să răzbească la Hollywood. Mai mult decât atât, Jason a invitat-o adesea la evenimente și a postat imagini cu ea pe rețelele de socializare, semn că relația dintre ei este una strânsă și extrem de specială.

 

Sursă foto: billboard