Pe Lady Gaga o știi, dar uite cât de frumoasă este sora ei! Galerie foto în articol

Lady Gaga este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare și are în palmares cele mai importante premii. Și-a adăugat la începutul acestui an premiul Oscar la categoria “Cea mai bună piesă originală” pentru melodia “Shallow”, interpretată alături de Bradley Cooper. Dacă pe Lady Gaga o știe toată lumea, iată cum arată arată sora ei.

Natali Germanotta este sora mai mică a lui Lady Gaga, iar pe 10 martie a împlinit 27 de ani. Natali Germanotta este alias-ul de artistă, numele ei real fiind Natalie Veronica Germanotta. A fost la un pas să facă parte din distribuția filmului “A Star is born”, dar producătorii au renunțat în ultimul moment la ea. Chiar dacă acum este și actriță, Natali a studiat designul la “The New School for Design” din Parsons, New York. Pentru că nu prea a primit roluri în filme, Natali se concentrează pe cariera de designer. De fapt, primul ei rol a fost în clipul “Telephone” a lui Lady Gaga. Ea a jucat rolul unei deținute.

Spre deosebire de alte surori, Lady Gaga și Natali sunt extrem de apropiate. În 2015, când Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney, la ceremonie Natali i-a fost domnișoară de onoare. La fel ca sora ei mai mare, Natali este o mare iubitoare de animale. Îi plac foarte mult câinii și caii. În adolescență, pentru a face rost de bani, sora lui Lady Gaga a lucrat în restaurantul familiei din New York, Joanne Trattoria. A început la bucătărie unde a spălat vasele, după care a fost ospătăriță și șefă de sală.

Citește și: O MAI ȚII MINTE PE FRUMOASA GABRIELA SPANIC? OPERAȚIILE ESTETICE AU SCHIMBAT-O TOTAL! FOTO ÎN ARTICOL

Lady Gaga a spus despre sora ei că este talentată în ceea ce face. Se înțeleg foarte bine, iar de foarte multe ori Natalia a însoțit-o pe Lady Gaga la evenimentele mondene. Natali îi creează multe dintre ținutele de scenă ale surorii sale, Lady Gaga, ca cea purtată de artistă în recitalul pe care l-a susținut în pauza finalei Super Bowl din 2017. Tot Natali a venit cu ideea ca Lady Gaga să fie suspendată în timpul show-ului.

Totuși, Natali este ceva mai rezervată în privința stilului vestimentar adoptat de ea. Nu este atât de extravagant ca cel pe care l-a promovat de multe ori sora ei celebră. Până la urmă, Lady Gaga s-a folosit de acest stil pentru marketing. În ultimii doi ani, Lady Gaga nu a mai șocat cu aparițiile sale. S-a mai cumințit după ce și-a clădit un brand.

Sursa foto: billboard, sursa traducere: profm