Pe site-ul Domicilio găsiți cele mai bune scaune de lemn!

Daca doriti sa cumparati scaune pentru masa de sufragerie, terasa sau pur si simplu pentru camera de zi, exista multe tipuri diferite de materiale din care sa alegeti. Cu toate acestea, daca doriti o valoare reala pentru banii investiti, nu exista alta optiune mai buna decat scaunele din lemn. Site-ul magazinului domicilio.ro ofera o gama de scaune de lemn la preturi foarte avantajoase!

Puternic si durabil – Scaunele din lemn sunt fabricate din lemn masiv si, de neregula, sunt extrem de puternice. Ele pot rezista cu usurinta la uzura utilizarii zilnice si cu siguranta vor ramane functionale pentru o perioada foarte lunga de timp. Durabilitatea lor sporita elimina, de asemenea, nevoia de a le inlocui in curand.

Atragator- Mobilierul din lemn arata deja foarte frumos, iar sculpturile realizate pe ele le imbunatatesc si mai mult aspectul. Ele se pot potrivi cu usurinta cu interioarele casei, indiferent daca aveti un decor modern sau contemporan.

Intretinere usoara – Scaunele din lemn sunt usor de curatat si intretinut, de asemenea. Acoperirile corecte de pe ele le vor proteja de atacul ciupercilor si termitelor si vor ramane cu siguranta functionale si frumoase pentru o perioada foarte lunga de timp.

Rezistent la intemperii – Scaunele din lemn sunt in general rezistente la intemperii. Astfel, chiar daca le uiti in aer liber in timp ce te bucuri de un timp de calitate cu prietenii tai, vremea nu va deteriora scaunele.

Versatile – Scaunele din lemn sunt disponibile in multe dimensiuni, tipuri, modele si finisaje diferite. Acest lucru va permite sa gasiti cu usurinta pe cele care sunt ideale pentru nevoile voastre.

In mod traditional, mobilierul a fost realizat din lemn. Odata cu revolutia industriala, a inceput sa apara mobilierul fabricat din materiale precum otel, aluminiu, sticla si plastic. Este posibil ca aceste materiale sa fi revolutionat industria mobilei, dar lemnul este, fara indoiala, un material de baza in fabricarea mobilei. Nu numai ca lemnul este rezistent, dar este si atemporal. Fie ca este vorba despre un dulap in dormitor sau un scaun in sufragerie, producatorii de mobilier din lemn reusesc sa imbine frumusetea vesnica si robustetea practic alaturi de un stil contemporan sau rustic.

Avantajele mobilierului din lemn sunt incontestabile. Combinati o piesa de mobilier din lemn cu un mobilier din otel sau sticla, iar frumusetea naturala a lemnului va adauga caldura si caracter oricarei incaperi.

Mobilierul din lemn este extrem de rezistent si necesita foarte putina intretinere. Lemnul este un material natural de lunga durata care poate rezista la abuzuri constante, fie ca este vorba de lichide in bucatarie sau zgarieturi in sufragerie. Mobilierul din lemn masiv poate rezista generatii intregi cu ingrijire minima.

Mobilierul din lemn se intretine destulde usor. Pur si simplu, stergeti in mod regulat suprafata pieselor scaunului sau mesei din lemn cu un produs de curatare pentru lemn. Nu permiteti apei sau prafului sa se depuna pe mese, scaune sau dulapuri pentru perioade indelungate.

Adaugarea unei piese de mobilier din lemn intr-o camera ii va schimba complet aspectul. Mobilierul din lemn ofera eleganta, farmec si rafinament oricarei incaperi.

Desi s-ar putea sa platiti mai mult pentru inceput pentru o piesa de mobilier din lemn masiv, lemnul este mai valoros decat alte materiale utilizate in fabricarea mobilei. Granulatia naturala a lemnului garanteaza ca fiecare piesa de mobilier este unica. Costul initial al mobilierului din lemn poate fi mai mare decat al materialelor de calitate inferioara, dar veti culege beneficiile in anii urmatori. In functie de bugetul vostru, puteti selecta mobilier care este fabricat folosind piese de mobilier din lemn de esenta moale, cum ar fi pinul, sau puteti opta pentru mobilier care este fabricat din lemn mai tare, mai exotic.

Frumusetea mobilierului din lemn este ca poate fi schimbat in timp pentru a-i oferi o a doua, a treia sau a patra viata. Prin slefuire si colorare sau vopsire, puteti refinisa mobilierul din lemn si ii puteti da un aspect complet nou.

Lemnul este disponibil in doua tipuri: rasinoase si tare. Lemnurile de rasinoase includ pin si cedru si sunt de obicei de o culoare mai deschisa, care devine mai inchisa si mai bogata in ton cand este expusa la lumina. In timp ce lemnele de rasinoase sunt predispuse la zgarieturi si marcaje, acest lucru poate adauga caracterul piesei de mobilier si poate da o senzatie rustica decorului interior.

Lemnurile de esenta tare includ stejar, cires, tec, lemn de trandafir si mahon. Copacii din lemn de esenta tare cresc incet, asa ca lemnul tinde sa fie mai scump. De asemenea, este de obicei mai intunecat. Foarte rezistent la uzura, isi pastreaza aspectul bogat la nesfarsit. Mobilierul realizat din aceste lemne este extrem de durabil si poate servi generatii. Fiecare piesa de mobilier din lemn este unica. Chiar daca cumparati un set de sufragerie, masa si scaunele vor avea toate farmecul lor. Acest lucru se datoreaza fibrei lemnului, desi daca toate sunt taiate in aceeasi directie, vor exista diferente subtile. Un lemn cu granulatie frumoasa, precum stejarul, va arata uimitor ca blat de masa. Stejarul este disponibil in soiuri albe si rosii. Albul este maro cenusiu, iar rosu, dupa cum sugereaza si numele, are o nuanta rosiatica.

Lemnul este usor de ingrijit. Prafuirea regulata cu o carpa moale (tricourile vechi sunt ideale) il va pastra sa arate grozav. Puteti cumpara si carpe tratate pentru mobilierul  din lemn. Lemnul cu finisaj lustruit beneficiaza de lustruire cu ceara naturala, mai degraba decat de spray-uri cu silicon. Cel mai bine este sa nu curatati lemnul cu apa. Domicilio ofera intotdeauna calitate superioara, asa ca alegeti cu incredere!