Pedeapsa mai blanda pentru Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina

Carmen Bejan, fosta studenta de la Medicina care a omorat si transat un barbat de 65 de ani, a primit o pedeapsa mai blanda.

Astfel, fosta studenta, care este inchisa pentru 20 de ani, beneficiaza de schimbarea regimului de detentie si poate parasi zilnic celula timp de opt ore pentru a lucra intr-o croitorie. Schimbarea regimului de detentie al fostei studente de la cel de maxima siguranta la cel inchis a fost determinata de comportamentul exemplar al acesteia. Potrivit sotului tinerei, acesteia ii place foarte mult locul de munca pe care si l-a gasit la croitorie.

Citeste si: Carmen Bejan a ramas gravida in inchisoare!

Carmen Bejan a ramas gravida in puscarie si a nascut o fetita care insa a murit din cauza malformatiilor. Ea s-a casatorit in inchisoare cu un traficant de droguri, care acum este liber.

In vara anului 2009, cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varstă de 20 de ani si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati în 2 august 2009.

Cei doi au fost trimisi in judecata in noiembrie 2009 pentru omor deosebit de grav si profanare de morminte, ultima incadrare fiind pentru faptul ca l-au transat pe barbatul pe care l-au ucis. In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare.

Sursa foto: romaniatv.net.