UPDATE: Pedeapsa noua pentru Gigi Becali! Vezi aici despre cat este vorba

UPDATE: 18.07: Pavel Abraham, unul dintre avocatii lui Gigi Becali a vorbit despre sentinta  primita de clientul sau. “A fost o zi agitata, cum este si normal. Este o solutie intre ceea ce a dorit parchetul si ce am dorit noi. Gigi Becali inca nu stie decizia. Nu va fi o surpriza pentru dansul. Se astepta la orice decizie. Vom avea o discutie cu Gigi Becali si vom face recurs. Speram ca la recurs sa i se taie acest spor la pedeapsa”, a spus avocatul Pavel Abraham la postul Antena 3.

UPDATE: 18.00: Gigi Becali, finantatorul Stelei, a mai primit un spor de pedeapsa de sase luni, pe langa cei trei ani pe care a inceput deja sa-i execute, de luna trecuta, la inchisoarea Jilava.

Astazi, la Tribunalul Bucuresti, s-a judecat cererea de contopire a celor trei pedepse cu inchisoarea pe care le are de executat Gigi Becali. Judecatorii au analizat cererea depusa de avocatii latifundiarului din Pipera, care este in prezent incarcerat la inchisoarea Jilava.

Procurorul DNA care a fost prezent in sala a cerut un spor de pedeapsa de un an pentru Gigi Becali. Procurorul a declarat in fata judecatorilor ca Gigi Becali a comis o pluralitate de infractiuni, cu grad ridicat de pericol si in participatie penala cu un anturaj infractional.

Procurorul a explicat ca Gigi Becali a savarsit fapte grave, iar pentru cele mai grave dintre acestea a primit doar trei ani de inchisoare (cazul Valiza, cazul Schimbului de terenuri cu MApN si cazul Sechestrarii de persoane). El a mai aratat ca, potrivit normelor legale in vigoare, Becali poate fi eliberat dupa ce executa doua treimi din pedeapsa, respectiv doi ani de inchisoare, si a subliniat ca, in opinia sa, aceasta pedeapsa este mica in raport cu numarul si gravitatea faptelor comise.

Sursa foto: reginele.ro