Peluza Nord a anunțat când revine lângă FCSB: „Vom respecta alegerea fiecărui membru”! De ce nu vor arbora steagul peluzei

Oficial. Peluza Nord revine alături de FCSB, după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a fost eliberat din închisoare și i-a convins pe fani să vină lângă clubul lui Gigi Becali.

Fanii din Peluza Nord au emis duminică un comunicat prin care anunță oficial că vor reveni alături de echipa roș-albastră la meciul cu Dinamo, de duminică, 16 februarie.   „În plus, galeria a anunțat că nu vor arbora steagul Peluzei Nord și că liderii respectă decizia fanilor care nu vor să vină alături de FCSB. Așa cum am repetat începând cu 2015, Peluza Nord va respecta alegerea fiecărui membru al peluzei sale, indiferent de direcția pe care o urmează. Ne dorim să fim un grup unit și, din respect pentru toti cei care au fost, sunt sau vor fi alături de noi, consideram că, pentru moment, cea mai corectă decizie este ca steagul Peluza Nord să nu apară pe niciun stadion.

Vă mulțumim pentru zecile de mii (fără exagerare) de mesaje, pentru încurajări, pentru înjurături, pentru aprecieri sau cuvinte grele și vă anunțăm că cei care își doresc să rămână anonimi vor rămâne în continuare, cei care au ales un nou drum îl vor urma, iar cei care își doresc să se întoarcă sunt așteptați începând din data de 16.02.2020 (meciul cu Dinamo, din deplasare) când peluza va deveni mai puternică și mai unită alături de Mustață (Skins Berceni), Insurgenții și cei deja prezenți alaturi de echipă” se arată în comunicatul remis presei de Peluza Nord.

Sursa foto: sport