Peluza Nord revine alături de FCSB, după eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul facțiunii!

Peluza Nord vine alături de FCSB! Facțiunea s-ar fi răzgândit odată cu eliberarea lui Gheorghe Mustață, liderul grupării. Până acum, Peluza Nord nu susținea pe niciuna dintre FCSB și Steaua din Liga 4! Doar anumite brigăzi din PN participau la partidele formației din Ghencea. 

Decizia celor de la Peluza Nord, anunțată de TV Digi Sport, vine cu 3 zile înainte de startul ultimelor 4 etape din sezonul regulat. Primul meci al echipei patronate de Gigi Becali va fi împotriva lui CFR Cluj, pe terenul campioanei, în această duminică, de la ora 20:00.

Peluza Nord reprezenta o parte consistentă din fanii care veneau la meciurile FCSB, înainte de războiul dintre Armată și Gigi Becali, pierdut de patronul FCSB.

Primul meci oficial pentru FCSB, din acest an, va fi cel de duminică, cu CFR Cluj, din Gruia, dar este puțin probabil ca galeria să se organizeze până atunci. Cel mai probabil, Peluza Nord va reveni lângă favoriți la meciul cu FC Voluntari, restanță din 2019, care se va juca joi, 6 februarie 2020, de la ora 20:00, pe arena echipei ilfovene.

Primul meci pe Arena Națională din acest an va fi cel cu Academica Clinceni, programat luni, 10 februarie, după care va urma marele derby cu Dinamo, cu roș-albii pe post de gazdă, care se va disputa duminică, 16 februarie 2020, tot de la ora 20:00. De altfel, la derby-ul cu Dinamo, cei de la Peluza Nord și-au programat, practic, revenirea oficială, mai anunță Digi Sport.

În tot acest timp, echipa a beneficiat de sprijinul unei noi galerii, Peluza Roș-Albastră, care nu a reușit însă să atingă un nivel de organizare similar cu cel al peluzelor consacrate. Cei de la Nord anunță că se vor implica din nou, astfel că cele două entități vor lucra de acum împreună.

Sursa foto: sport