PENIBIL CARMEN IOHANNIS a incercat sa-si faca un SELFIE in BAZILICA SFANTUL PETRU

Un moment PENIBIL a avut loc, vineri, in Bazilica SFANTUL PETRU de la Vatican, simbolul crestinatatii apusene, cu prilejul vizitei presedintelui Romaniei KLAUS IOHANNIS.

Personaj principal a fost Prima Doamna, CARMEN IOHANNIS. Chiar daca a fost, de aceasta data, imbracata asa cum se cuvine intr-o astfel de ocazie, CARMEN IOHANNIS a starnit rumoare la plecare.

CITESTE SI: CARMEN IOHANNIS a actionat in judecata INSTITUTIILE STATULUI 

Presedintele KLAUS IOHANNIS, dupa ce s-a intalnit cu Sanctitatea Sa PAPA FRANCISC si cu Eminenta Sa Cardinalul Pietro Parolin, Secretar de Stat al Sanctitatii Sale, de la ora 13.00 a vizitat, alaturi de sotia sa CARMEN, Bazilica SFANTUL PETRU unde a depus un buchet de flori si a pastrat un moment de reculegere la mormantul Sfantului Papa Ioan Paul al II-lea.

Conform imaginilor video prezentate de postul de televiziune Digi24 in jurnalul de la ora 24.00, dupa momentul de reculegere de la mormantul Sfantului Papa Ioan Paul al II-lea, spre iesirea din bazilica, CARMEN IOHANNIS, cu un telefon de culoare rosie in mana, se chinuia sa-si gaseasca pozitie pentru un SELFIE. Chiar a parut ca il roaga pe presedinte sa o ajute insa acesta a facut un gest usor de respingere.

CITESTE SI: SOCANT VICTOR CIUTACU, atac VIRULENT la CARMEN IOHANNIS: MARS, BAI IPOCRITILOR! 

Sursa foto: gandul.info