PENIBIL! Mihai Traistariu dezvaluie cati CM are BARBATIA lui! FOTO in articol

MIHAI TRAISTARIU starneste dezbateri in mediul virtual! Intr-un moment de sinceritate, cantaretul a scris pe contul sau de pe o retea de socializare o postare in care face aluzie la dimensiunea BARBATIEI lui!

MIHAI TRAISTARIU face ce face si continua sa fie in atentia fanilor prin diverse metode! Recent, artistul s-a aflat in Targu Jiu pentru a sustine un concert. Cu aceasta ocazie, TRAISTARIU a vizitat si celebra sculptura a lui Brancusi – “Coloana Infinitului”.

Citeste si: CATALIN MARUTA, IMAGINEA CU CARE ISI VA INNEBUNI FANII! FOTO IN ARTICOL

Dupa ce s-a interesat de inaltimea operei de arta, cantaretul a facut o gluma si a comparat-o cu BARBATIA lui, dupa cum sugereaza in mesajul postat pe Facebook, potrivit Cancan.ro. 

“Inainte de concert … ne pozam cu Coloana Infinitului. Am citit pe un panou ca are 29 de metri. De la 21 la 29 e diferența de … 8. Doar ca una e in cm … iar alta in metri !”, a scris TRAISTARIU in dreptul imaginilor.

Fanii nu au gustat gluma facuta de TRAISTARIU si l-au acuzat ca vrea sa isi faca publicitate. ”  Vrei sa mai apari si tu pe la tv”, “La ce te referi cand spui 21 de centimetri?”, “Cum adica?”, “Ce frumos este acolo”, i-au scris prietenii in dreptul mesajului sau.

MIHAI TRAISTARIU IUBESTE SI CAINII VAGABONZI

Sursa foto: cancan.ro, facebook.com