Pensionarea lui Stan Mustata, AMANATA

Analizarea cererii de PENSIONARE formulata de judecatorul STAN MUSTATA a fost AMANATA de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii pana la solutionarea definitiva a dosarului penal in care magistratul este acuzat de fapte de coruptie.

Oficiali din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au declarat ca in cadrul sedintei de joi a plenului nu a fost discutata cererea formulata de judecatorul STAN MUSTATA, fiind luata decizia de AMANARE a analizarii acesteia, pana cand instanta suprema va da o decizie definitiva in cazul judecatorului de la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul de coruptie, scrie Mediafax.

Citeste si: CSM A APROBAT CEREREA DE PENSIONARE A JUDECATORULUI SPAGAR STAN MUSTATA

Joi s-a decis si SUSPENDAREA din magistratura a judecatorului, dupa trimiterea acestuia in judecata.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a caracterizat cererea inaintata de MUSTATA drept imorala.

“Evident ca acest lucru (cererea de pensionar – n. r.) nu este, sub nicio forma, moral sa se intample. De aceea, o sa am discutii in continuare in Parlament pentru a urgenta acest proiect de lege aprobat de Ministerul Justitiei. (…) Ministerul Justitiei a promovat la inceputul anului un proiect de act normativ privind retragerea pensiilor de serviciu pentru magistratii corupti”, a declarat, joi, Robert Cazanciuc.

Judecatorul STAN MUSTATA, de la Curtea de Apel Bucuresti, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa ii admita pensionarea.

STAN MUSTATA A CERUT CSM SA-I ADMITA PENSIONAREA

Sursa foto: libertatea.ro