Pepe a făcut prima declarație după ce a fost acuzat că și-a bătut soția în fața fetițelor

Pepe a făcut prima declarație după ce a fost acuzat că și-ar fi bătut soția, Raluca Pastramă, în fața celor două fetițe ale cuplului aflat în proces de divorț. Partenera artistului a cerut un ordin de restricție pe numele artistului după această scenă reprobabilă.

„Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat Pepe pentru jurnaliștii de la wowbiz.

Reamintim că presa tabloidă autohtonă a dezvăluit faptul că Pepe, aflat în divorț cu Raluca Pastramă, este acuzat de faptul că și-ar fi bătut soția în plină stradă, de față aflându-se și cele două fete minore ale cuplului. Ulterior, Raluca Pastramă a solicitat și obținut de la Judecătoria Sectorului 2 un ordin de restricție pe numele lui Pepe.

Totodată, Raluca Pastramă și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Sursa foto: facebook