Pepe a lansat “Ce fata”. Asculta aici cea mai noua piesa a artistului!

Pepe nu sta degeaba pe plan profesional. Artistul a lansat “Ce fata”, cea mai noua piesa, pe care Pepe o va promova in perioada urmatoare, fiind cel de-al treilea extras de pe urmatorul album al artistului dupa “Femei periculoase” si “Iubire interzisa”.

Ce fata este o piesa care imi place foarte mult si spre deosebire de celelalte productii de pe album a iesit repede. Am pus deja pe foaie si o idee de videoclip mai ales ca, dupa o prima auditie, foarte multi dintre prieteni si colegi asteapta invitatia la filmari J. Va fi o petrecere nebuna, nebuna de tot cu foarte multe guest staruri. La un moment dat, fiecare dintre noi a fost pus intr-un fel sau altul in situatia pe care o povesteste «Ce fata» asa ca totul o sa decurga natural J. Am vrut ca sound-ul piesei sa fie diferit de ceea ce am facut pana acum. De la linia melodica si pana la mix si master totul este dus catre partea de club a lucrurilor. “Ce fata” va fi promovata la TV si pe radio in perioada urmatoare si sper ca in cel mai scurt timp posibil sa filmam si clipul”, a declarat Pepe, citat de ziarele tabloide.

Piesa “Ce fata” este compusa de Pepe, versurile fiind semnate tot de el. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, label-ul propriu al artistului.