Pepe are ordin de restricție! A caftit-o artistul pe Raluca Pastramă?

Pepe a primit un ordin de restricție din partea autorităților! Motivul: artistul ar fi bătut-o, în public, pe femeia care încă îi mai este soție, Raluca Pastramă, conform jurnaliștilor de la playtech.ro.

Potrivit sursei citate, Pepe, amețit de băutură, a făcut o criză de gelozie, urmată de un mic scandal finalizat cu o corecție fizică aplicată Ralucăi Pastramă. Playtech.ro mai scrie că soția lui Pepe s-a ales cu fața tumefiată după ce Pepe și-a arătat calitățile de boxer. „I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Mai mult, artistul s-ar fi ales și cu un dosar penal pentru violență în familie, iar divorțul amiabil dintre cei doi s-ar putea transforma într-o veritabilă telenovelă dâmbovițeană condimentată cu toate ingredientele.

Pepe nu este la prima ispravă de acest gen, artistul fiind acuzat și de fosta sa soție, Oana Zăvoranu, că uneori folosește bătaia pentru a tranșa o discuție mai aprinsă.

Sursa foto: facebook