Pepe este în culmea fericirii. Lovitură grea pentru Raluca Pastramă în timpul divorțului

Pepe este fericit nevoie mare după ce fetițele sale au ales să locuiască alături de tatăl lor după divorțul artistului de Raluca Pastramă. Maria și Rosa vor să rămână în casa în care s-au născut și unde s-au obișnuit adică în vila din Pipera unde Pepe a rămas după ce Raluca a părăsit domiciliul conjugal.

”Fetele au ales să locuiască cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, când vor dori!”, au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații cuplului.

“Maria și Rosa au spus că ele vor în casa lor, dar vor să stea și cu mami și cu tati. Astfel, ele vor locui cu Pepe, dar vor petrece timp și cu Raluca, de fiecare dată când vor dori”, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro o persoană apropiată cuplului.

”Raluca le va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, au mai declarat aceleași surse.

Sursa foto: instagram