Pepe i-a pus o condiție dură Ralucăi Pastramă

Scandalul iscat în jurul divorțului ”amiabil” anunțat de Pepe în urmă cu câteva săptămâni continuă. De această dată artistul i-a transmis soției sale, Raluca Pastramă, o condiție extrem de dură.

Pentru a nu divulga imagini și detalii inedite despre relația ei amoroasă extraconjugală, Pepe vrea ca cele două fetițe pe care le are cu bruneta să fie în custodia lui totală. Raluca nu a fost de acord și va face orice pentru a nu pierde cele două fetițe, chiar dacă Pepe caută răzbunare.

„Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot „dosarul’, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat’, au declarat pentru playtech.ro surse din anturajul lui Pepe.

Sursa foto: facebook