Pepe își vinde una dintre afaceri în plină pandemie! Câți bani solicită artistul

În plină pandemie de coronavirus, Pepe a decis să renunțe la una dintre afacerile sale. Artistul a declarat că motivul pentru care a scos la vânzare salonul de înfrumusețare pe care îl deține pe Calea Victoriei din Capitală este lipsa de timp și nu eventualele probleme financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

„Era prea multă responsabilitate pentru mine pentru nimic. Am închiriat salonul de trei luni. Practic câştig aceeaşi sumă din chirie. Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca are grădiniţa”, a declarat Pepe pentru jurnaliștii de la click.ro.

Pepe a dezvăluit și prețul solicitat în schimbul afacerii sale: 430.000 de euro, redus de la 530.000 de euro. Pepe mai deține și o grădiniță pe care la începutul pandemiei de coronavirus a fost nevoit să o închidă, însă care acum și-a reluat activitatea.

Sursa foto: click