PEPE s-a CUNUNAT RELIGIOS cu RALUCA. Urmeaza NUNTA care se ANUNTA una FASTUOASA

NUNTA PEPE. Cantaretul PEPE, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, deja casatorit la starea civila cu RALUCA de acum doi ani, a spus “da” si in fata lui Dumnezeu, duminica, in seara aceleiasi zile avand loc si NUNTA.

NUNTA PEPE. De tinutele RALUCAI si micutei Maria, fiica lui PEPE, s-a ocupat CATALIN BOTEZATU. Nasi sunt Andra si Catalin Maruta, care au destula experienta la acest capitol, ei fiind parinti spirituali pentru multe cupluri din showbiz-ul romanesc.

NUNTA PEPE. Inainte de nunta, ANDRA a postat online o fotografie facuta la ultima proba pentru costumul lui CATALIN, la nunta. “Ultima proba de costum pentru CATALIN MARUTA… Arata super!!! Multumim Filip Cezar!”, a scris pe Facebook ANDRA.

CITESTE SI: OANA ZAVORANU s-a iubit cu MIHAI MITOSERU

NUNTA PEPE. La eveniment vor participa, conform B1 TV, circa 400 de persoane. Printre acestia se afla si LIVIU VARCIU, ADI MINUNE, care i-a si cantat lui PEPE in fata casei, dar si Oana Roman si Marius Elisei.

NUNTA PEPE. LIVIU VARCIU, care este si cavaler de onoare, a inceput cu stangul ziua, el lovind o masina chiar in fata blocului lui Pepe, anunta B1 TV.
Inainte de nunta, Oana i-a facut urarile lui PEPE, care isi sarbatoreste duminica si ziua de nastere (35 de ani), inclusiv pe un cont de socializare. “La multi ani, Pepe! Ne pregatim pentru evenimentul frumos din viata ta si a noastra! Fericire si iubire multa, sanatate si bucurii! Sa ai casnicie lunga si frumoasa!”, a scris pe Facebook OANA ROMAN.

CITESTE SI: Oana Zavoranu continua razboiul cu Pepe: Nu e bun, din toate punctele de vedere! 

NUNTA PEPE. Inainte de nunta, PEPE a postat pe aceeasi retea de socializare o fotografie in care apare inconjurat de familie si pieteni, cum nu se poate mai vesel. “Sunt gata de petrecere… aproape gata”, a scris pe Facebook PEPE, afirmatia fiind urmata de un ras in hohote. Fanii s-au intrecut in urari, cantaretul primind peste 1.000 de like-uri in circa o ora.

Sursa foto: libertatea.ro