PER cere excluderea lui Gheorghe Nichita din PSD

Primarul de Iasi, Gheorghe Nechita, ar putea fi exclus din PSD, dupa scandalul taierii teilor de pe bulevardul Stefan cel Mare, dar si in urma unor acuzatii potrivit carora Nechita ar fi dispus ca unii membri PSD sa intre in PNL pentru a rupe filiala condusa de aliatul sau, deputatul Relu Fenechiu.

Primarul Gheorghe Nichita si viceprimarul Mihai Chirica s-au ales cu o plangere penala pentru taierea teilor, iar un alt angajat al municipalitatii va fi cercetat penal pentru ca a distrus un copac din centrul orasului, scrie Buna Ziua Iasi.

Viorel Rapceanu, soferul directorului Cosmin Coman, s-a ales cu o plangere penala dupa ce l-a agresat pe Constantin Paslaru, presedintele Partidului Ecologist Roman Iasi. “Am depus o plangere penala impotriva celor care m-au agresat pe data de 15 septembrie, in urma actiunii civice pe care am desfasurat-o pe bulevardul Stefan cel Mare. Deocamdata, o singura persoana am reusit sa identificam in urma acelui eveniment si pe numele careia am depus plangerea penala, respectiv pe numele lui Viorel Rapceanu. Lucrurile sunt mult mai grave si ruptura USL va incepe la Iasi”, a spus Constantin Paslaru, presedintele filialei iesene a Partidului Ecologist Roman.

PER a cerut premierului Victor Ponta, seful PSD, demiterea primarului Gheorghe Nichita din PSD “dupa scandalul teilor, abuzurile asupra societatii civile si disputele interne din USL care au afectat imaginea municipiului Iasi”.

Foto: Cronica de Iasi