PERCHEZITII DNA la ANAF si sediul CJ SATU MARE. ANCHETA se desfasoara si in BUCURESTI, ILFOV si BOTOSANI. UPDATE

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, marti dimineata o serie de PERCHEZITII la Consiliul Judeten (CJ) Satu Mare, intr-un dosar privind FAPTE de CORUPTIE.

UPDATE 09.45: Surse citate de Agerpres au declarat ca, in acelasi dosar, PERCHEZITII au loc si la sediul central al ANAF.

UPDATE 09.40: DNA anunta marti ca procurori de la Serviciul Teritorial Oradea, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie , comise in perioada 2010 – 2015.  

Marti, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 16 de locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Satu Mare si Botosani, din care 2 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, transmite Directia Anticoruptie.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Potrivit primelor informatii, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2012-2015, informeaza cotidianul voceatransilvaniei.

PERCHEZITIILE au loc in birourile presedintelui CJ Satu Mare, ADRIAN STEF, a vicepresedintelui CJ Satu Mare, MIRCEA GOVOR, dar si in cadrul mai multor Directii din cadrul Consiliului Judetean Satu Mare. Totodata, procurorii au descins si la mai multe firme si acasa la persoane fizice.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul