PERCHEZITII de AMPLOARE in BUCURESTI in cadrul unui dosar de EVAZIUNE FISCALA

O serie de 47 de PERCHEZITII se desfasoara, miercuri dimineata, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA, anunta Politia Romana. Conform postului Romania Tv, unul dintre oamenii de afaceri vizati de PERCHEZITII este patronul unei cafenele de lux din Centrul Vechi.

Iata si comunicatul Politiei, referitor la PERCHEZITII: “In acest moment, peste 150 de politisti bucuresteni, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza 47 de PERCHEZITII in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de AVAZIUNE FISCALA.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA la firma fratelui lui SEBASTIAN GHITA 2 K TELECOM. UPDATE VIDEO 

Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca, in perioada octombrie 2014 – februarie 2015, suspectii au infiintat mai multe societati comerciale cu comportament de tip „fantoma” pe care le-au folosit in scopul obtinerii fara drept a unor rambursari de T.V.A., prin depunerea de situatii financiare nereale la organele fiscale.

In modul descris mai sus, suspectii au urmarit rambursarea ilegala, cu titlu de TVA, a sumei de aproximativ 520.000 de lei. In cauza s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de 40 de persoane, acestea urmand a fi audiate in cursul zilei de astazi.Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al D.O.S. – I.G.P.R.”

CITESTE SI: PERCHEZITII la MINISTERUL TRANSPORTURILOR: IORGU GANEA, retinut de procurori 

Sursa citata informeaza si ca una dintre PERCHEZITII are loc la domiciliul unui patron de cafenea de lux din Centrul Capitalei.

Sursa foto: realitatea.net