PERCHEZITII de amploare in BUCURESTI si la un PENITENCIAR intr-un dosar de INSELACIUNE prin metoda ACCIDENTUL

Peste 500 de politisti din cadrul Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria SECTORULUI 6, pun in aplicare marti trei mandate de PERCHEZITIE DOMICILIARA in municipiul Bucuresti si unul in incinta unui PENITENCIAR situat pe raza judetului Giurgiu, fiind puse in executare 58 de MANDATE de ADUCERE, intr-un dosar privind savarsirea mai multor infractiuni de INSELACIUNE prin metoda ‘ACCIDENTUL’.

‘Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii, in perioada 2014 – 2015, au comis mai multe infractiuni de INSELACIUNE, acestia asumandu-si in mod nejustificat calitatea de fiu sau avocat al fiului persoanelor vatamate, care ar fi fost implicat intr-un accident rutier cu victime, pretinzandu-le acestora diferite sume de bani’, informeaza un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) remis marti AGERPRES.

CITESTE SI: PERCHEZITII IN BUCURESTI, ILFOV SI VRANCEA, LA PERSOANE SUSPECTATE DE INSELACIUNI PRIN METODA ”ACCIDENTUL”

Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infractionala este de 100.000 de euro. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Sectiilor 25 si 22.

‘Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si de sprijinul Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Calarasi, Ilfov si Giurgiu’, se arata in comunicat.

Sursa foto: REALITATEA