PERCHEZITII de AMPLOARE la CONTRABANDISTII de TIGARI din IASI si VASLUI

Zeci de PERCHEZITII domiciliare sunt desfasurare, miercuri dimineata, in judetele VASLUI si IASI, la locuintele unor persoane implicate in retele de TRAFIC cu TIGARI din REPUBLICA MOLDOVA.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Iasi, PERCHEZITIILE, la care participa peste 80 de politisti de frontiera si jandarmi, au loc in 18 localitati din Vaslui si opt din judetul Iasi, la domiciliile unor TRAFICANTI de TIGARI.

CITESTE SI: PERCHEZITII la RATB pentru FURT de COMBUSTIBIL. 20 de PERSOANE vizate. POZITIA Regiei 

”In aceasta dimineata, Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui a organizat actiuni pe linia combaterii CONTRABANDEI de tigari la frontiera de est a Romaniei. La actiune, pe langa cei 60 de politisti de frontiera, sunt implicati si 25 de jandarmi ai Gruparii Mobile Bacau”, a declarat purtatorul de cuvant al ITPF Iasi, Denis Lazar.

Descinderile de miercuri dimineata au loc la o zi dupa ce doi politisti de frontiera vasluieni au fost ARESTATI PREVENTIV pentru 30 de zile de catre magistratii Tribunalului Vaslui, la propunerea procurorilor DIICOT, sub acuzatiile de constituirea unui grup infractional organizat si CONTRABANDA cu TIGARI.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT la CONTRABANDISTII de TIGARI din sase JUDETE 

Sursa foto: realitatea.net