PERCHEZITII de AMPLOARE la Primaria Constanta si la domiciliul edilului RADU MAZARE

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, marti dimineata, o serie de perchezitii atat la Primaria Constanta, cat si la domiciliul edilului Radu Mazare. Primarul Constantei este suspectat de fapte de coruptie si este foarte posibil ca el sa fie adus, in cursul zilei de azi, la sediul central al DNA din Capitala, informeaza postul Realitatea Tv.

Conform sursei citate, procurorii DNA instrumenteaza un al treilea caz impotriva lui Radu Mazare, pe langa cele doua in care acesta este acuzat de abuz in serviciu in cazuri de retrocedare ilegala de terenuri. Anchetatorii efectueaza perchezitii la 12 locatii din judetele Canstanta si Dambovita, dar si din Bucuresti.

Citeste si: Radu Mazare, scenariu SOCANT: Vor sa ma asasineze!

Desi DNA nu a facut public inca motivul perchezitiilor, exista indicii ca procurorii vizeaza activitatea primarului Radu Mazare in construirea cartierului de locuinte sociale pentru nevoiasi Henri Coanda, potrivit Realitatea Tv.

In ultimele saptamani, DNA Bucuresti a cerut Primariei Constanta documente legate de construirea cladirilor, de achizitia de terenuri, lucruri facute publice de Radu Mazare.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro