PERCHEZITII DIICOT la RESTAURANTELE si CLUBURILE de LUX din BUCURESTI

Procurorii DIICOT din Capitala efectueaza, joi dimineata, o serie de PERCHEZITII la RESTAURANTE si CLUBURI de LUX din Capitala. Procurorii au descins la peste 45 de de adrese. Au fost emise de asemenea 120 mandate de aducere.

Sunt vizate fapte de EVAZIUNE FISCALA. Casele de marcat ar fi fost trucate cu ajutorul lunui soft care ajuta la tinerea unei evidente false. Astfel la patronii prezentau autoritatilor incasari mult mai mici decat cele reale.

Principalii vizati de procurori sunt patronii de cluburi care in perioada 2008-2015 ar fi cumparat un sistem informatic pe care l-au instalat in casele de marcat pentru a insela statul. In acest fel se tinea o evidenta falsa a cheltuielilor, dar se pastra si cea reala, astfel ca patronii plateau statului cat voiau.

Potrivit ultimelor informatii noastre este vorba de  toate punctele de lucru ale societatilor CHOCO ATENEU SRL -CHOCO MOSILOR SRL – , COZA NOSTRA ART SRL , THEOBROMA CONSULT SRL – si THEOPROD ART SRL,.C. RESTAURANTE TRATORIA IL CALCIO S.R.L,S.C. TWINS DOWNTOWN S.R.L., S.C. LE CLUB HERASTRAU S.R.L. si S.C.TWINS CAFE S.R.L,S.C. RUBICON FLORESCA S.R.L care detin Chocolat, Tratoria Il Calcio, Fratelli, Le club, Biutiful…)

Avand in vedere ca vorbim despre o perioada foarte mare de timp (2008-2015) PREJUDICIU poate depasi 10 milioane de euro.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea