PERCHEZITII de AMPLOARE la TRAFICANTII de DROGURI din CONSTANTA

Ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate CONSTANTA, impreuna cu mascatii, au descins, in mai multe locatii din judetul Constanta. Actiunea oamenilor legii s-a desfasurat pe raza municipiului CONSTANTA, dar si in Mangalia, Navodari, Eforie Nord si Eforie Sud.

Ofiterii BCCO au actionat pentru destructurarea unei grupari care se ocupa cu TRAFICUL de DROGURI. Anchetatorii au perchezitionat 51 de imobile in care locuiau suspectii, potrivit Cuget liber.

CITESTE SI: DNA FACE PERCHEZITII IN PATRU LOCATII DIN ORADEA, INCLUSIV DOUA INSTITUTII PUBLICE

In urma descinderilor, peste 40 de persoane au fost escortate la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta, pentru audieri. „In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca, incepand cu anul 2015, mai multe persoane au constituit pe raza judetului CONSTANTA o retea de distributie de DROGURI de RISC, respectiv cannabis.

Facem precizarea ca, pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”, se arata intr-un comunicat remis de DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, o parte din suspecti sunt consumatori, iar o parte distribuiau drogurile pe raza municipiului CONSTANTA.
Sursa foto: realitatea