PERCHEZITII DIICOT in BUCURESTI, DAMBOVITA si PRAHOVA intr-un dosar de TRAFIC cu MINORI si PROXENETISM

Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al DIICOT efectueaza, joi dimineata, o serie de 12 PERCHEZITII domiciliare in judetele DAMBOVITA si PRAHOVA, precum si in municipiul BUCURESTI, intr-un dosar care vizeaza savarsirea de catre mai multe persoane a infractiunilor de TRAFIC cu MINORI, PROXENETISM si ACT SEXUAL cu un MINOR.

Persoanele vizate sunt suspectate ca, incepand cu anul 2014, au recrutat, transportat si adapostit mai multe MINORE institutionalizate intr-un centru de minori din municipiul TARGOVISTE, pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea PROSTITUTIEI, pentru a obtine foloase materiale, potrivit unui comunicat al DIICOT.

CITESTE SI: PERCHEZITII DIICOT LA FARMACISTI SI MEDICI DE FAMILIE DIN BUCURESTI SI TREI JUDETE. UPDATE

“De asemenea, s-a stabilit ca o angajata din cadrul DGASPC Dambovita – Complexul de Servicii Sociale Floare de Colt, in calitate de supraveghetor, i-a ajutat cu intentie pe suspecti sa EXPLOATEZE SEXUAL doua MINORE”, se precizeaza in comunicat.

In urma descinderilor, la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al DIICOT vor fi conduse pentru audieri 60 de persoane.

CITESTE SI: POLITIA CAPITALEI: ZECE PERSOANE AU FOST RETINUTE PENTRU PROXENETISM

La PERCHEZITIILE efectuate in dosarul instrumentat de Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Pitesti au mai participat ofiteri ai structurilor de combatere a criminalitatii organizate din Ramnicu Valcea, Targoviste si Ploiesti, precum si jandarmi din judetele Arges si Dambovita.

“Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia de Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane”, se mai arata in comunicatul DIICOT.

Sursa foto: adevarul