PERCHEZITII DIICOT in BUCURESTI si ILFOV care vizeaza o RETEA de PROSTITUTIE

POLITISTII si PROCURORII DIICOT fac, miercuri, 16 PERCHEZITII in Bucuresti si judetul Ilfov, la locuintele unor persoane suspectate ca au racolat mai multe tinere, unele dintre acestea minore, si le-au obligat sa se PROSTITUEZE.

La finalul PERCHEZITIILOR, 45 de persoane vor fi duse la audieri, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Structura Teritoriala Bucuresti.

CITESTE SI: PERCHEZITII de AMPLOARE la CONTRABANDISTII de TIGARI din IASI si VASLUI 

Potrivit anchetatorilor, in acest dosar se fac cercetari pentru TRAFIC de PERSOANE si TRAFIC de MINORI, fiind vizati membrii unei grupari care au obligat mai multe tinere sa se PROSTITUEZE, obtinand astfel sume mari de bani.

“Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2010 – 2014, membrii gruparii ar fi racolat si exploatat mai multe femei, inclusiv minore, in scopul practicarii PROSTITUTIEI, cu precadere pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Din activitatea de prostitutie a persoanelor exploatate, cei in cauza ar fi obtinut importante sume de bani”, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

CITESTE SI: PERCHEZITII la TRAFICANTII de MEDICAMENTE din Bucuresti si 17 judete

PERCHEZITIILE sunt facute de politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT Bucuresti, cu sprijinul Bragazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. Actiunea este sprijinita de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Sursa foto: realitatea.net