PERCHEZITII DIICOT la CONTRABANDISTII de TIGARI din 6 JUDETE

Politistii din Suceava si procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava efectueaza, vineri dimineata, o serie de 54 de PERCHEZITII in SASE judete, fiind vizate doua grupari cu preocupari infractionale in sfera CONTRABANDEI cu TIGARETE, de provenienta extracomunitara.

„Vineri, 19 iunie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Suceava, efectueaza 54 de PERCHEZITII in judetele Suceava, Olt, Prahova, Braila, Vaslui si Iasi, la persoane banuite de CONTRABANDA cu TIGARI.

Vor fi puse in executare 21 de MANDATE de ADUCERE, emise pe numele unor persoane banuite ca ar fi introdus, transportat, depozitat sau comercializat TIGARETE de CONTRABANDA.

Din cercetari a rezultat ca activitatea infractionala ar fi fost desfasurata in perioada 2013 – 2015, iar PREJUDICIUL cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2.500.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Serviciul Roman de Informatii si Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

La actiune participa si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul I.P.J Suceava, politisti de frontiera din cadrul I.G.P.F., precum si jandarmi”, se arata in comunicatul remis de procurorii DIICOT.

Sursa foto: realitatea.net