PERCHEZITII DIICOT la GALATI si SIBIU: RETEA de PROSTITUTIE si TRAFIC de PERSOANE DESTRUCTURATA

Procurorii DIICOT impreuna cu politistii efectueaza, miercuri dimineata, o serie de 15 PERCHEZITII in judetele GALATI si SIBIU in intentia DESTRUCTURARII unei importante retele de PROSTITUTIE si TRAFIC de PERSOANE.

In urma PERCHEZITIILOR, zece persoane vor fi duse la audieri.

Conform sursei citate, incepand din ianuarie 2013 membrii gruparii, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, au recrutat cateva zeci de persoane de sex feminin (inclusiv minore in varsta 15 ani) in scopul practicarii prostitutiei in cadrul a diverse locatii pe raza municipiilor Galati si Sibiu.

Pentru recrutarea tinerelor pretabile a fi exploatate sexual (de regula persoane provenite din mediul rural, din familii dezorganizate, cu o situatie materiala precara sau cu un grad diferit de educatie), membrii grupului organizat au colaborat infractional cu diversi racolatori si au recurs la postarea de anunturi de angajare (pentru o asa-zisa activitate de masaj erotic) in diverse publicatii din presa scrisa precum si pe site – uri de profil.

Din activitatea de prostitutie a victimelor, membrii gruparii au obtinute insemnate sume de bani, respectiv de peste 3.000 de lei zilnic.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net