PERCHEZITII DIICOT la TRAFICANTII de DROGURI din GALATI

Procurorii DIICOT efectueaza, joi dimineata, o serie de sase PERCHEZITII domiciliare la TRAFICANTII de dROGURI din GALATI. Suspectii traficau DROGURI de mare risc. Potrivit surselor judiciare, 31 de persoane, dintre care 22 de consumatori, vor fi aduse astazi la sediul DIICOT din Galati pentru a fi audiati de procurori.

“ Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Galati  impreuna cu  ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati  au efectuat, la data de 19.03.2015, un numar de 6 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Galati ,  in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari  infractionale organizate, specializata in traficul de droguri  de risc si de mare risc.

    In cauza exista suspiciunea rezonabila ca incepand din cursul lunii februarie 2015, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, membrii gruparii, au procurat, detinut si comercializat droguri de risc (produse cannabice sub forma de marijuana) si droguri de mare risc (pentedrona) catre diferiti consumatori de pe raza municipiului Galati.

    Cu ocazia perchezitiilor domiciliare, au fost gasite si ridicate cantitati de droguri de risc, droguri de mare risc si substante cu efect psihoactiv.

    La sediul D.I.I.C.O.T- Serviciul Teritorial Galati  vor fi aduse, in vederea audierii, un numar de 31 de persoane (22 dintre aceste persoane fiind consumatoare de droguri).

    Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

    Actiunea a fost realizata cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Galati.

    Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”, se arata in comunicatul procurorilor DIICOT.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net