PERCHEZITII DNA la ACADEMIA NAVALA Mircea cel Batran din CONSTANTA

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari) efectueaza, joi dimineata, o serie de 7 perchezitii la Constanta, dintre care 3 la sediul unei institutii publice, se arata intr-un comunicat al DNA.

Institutia publica vizata este ACADEMIA NAVALA MIRCEA cel BATRAN, informeaza postul de televiziune Digi 24. Surse judiciare citate de Agerpres arata ca cercetarile vizeaza fapte de coruptie in legatura cu promovarea unor examene. Cadre universitare ale Academiei ar fi primit mita de la studenti pentru ca acestia sa promoveze unele examene si restante.

Perchezitiile vizeaza “suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in cursul anului 2016”, potrivit DNA. Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii domiciliare in 7 locatii situate in judetul Constanta, din care trei locatii sunt situate in sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: ziua de constanta