Perchezitii DNA la AGENTIA DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA CLUJ

Procurorii DNA efectueaza vineri PERCHEZITII la AGENTIA DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA CLUJ intr-un dosar privind FAPTE DE CORUPTIE comise in perioada 2010 – 2015, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, anchetatorii efectueaza perchezitii si intr-o alta locatie care apartine aceleiasi agentii, privind implementarea proiectelor.

DNA a anuntat ca au loc perchezitii in noua locatii situate in municipiul Cluj-Napoca, din care doua sunt sediile unor institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in perioada 2010 – 2015.

CITESTE SI: PRIMARIA CLUJ NAPOCA VERIFICATA DE PROCURORII DNA! UPDATE

‘Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2010 – 2015. In 13 noiembrie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in noua locatii situate in municipiul Cluj-Napoca, din care doua sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice’, se arata intr-un comunicat al DNA.

In cauza procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, a Directiei Generale Anticoruptie – Serviciile Judetene Cluj si Salaj si din partea Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca.

Sursa foto: realitatea