PERCHEZITII DNA la CJ CARAS SEVERIN. SORIN FRUNZAVERDE este vizat de procurori

Procurorii DNA efectueaza, joi dimineata, o serie de  PERCHEZITII la sediul Consiliului Judetean CARAS SEVERIN, precum si la locuinta lui SORIN FRUNZAVERDE, presedintele liberal al CJ, informeaza postul B1 TV.

UPDATE 09.00: Ultimele informatii indica faptul ca SORIN FRUNZAVERDE ar fi fost turnat la DNA de catre vicepresedintele IONESIE GHIORGHIONI.

Conform unor surse judiciare, SORIN FRUNZAVERDE urmeaza sa fie dus la sediul DNA pentru audieri.

SORIN FRUNZAVERDE, vicepresedinte PNL, a declarat pentru postul B1 Tv ca nu vrea sa intre in direct dar ca PERCHEZITIILE efectuate de procurorii anticoruptie au legatura cu cel de-al doilea tur al ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

CITESTE SI: Vicepresedintele CJ Caras-Severin, IONESIE GHIORGHIONI, a fost RETINUT pentru LUARE de MITA. UPDATE 

DNA il acuza pe SORIN FRUNZAVERDE ca impreuna cu vicepresedintele CJ Caras Severin ar fi facut presiuni asupra primarilor din judet sa il sustina pe KLAUS IOHANNIS, in turul al doilea al prezidentialelor, altfel nu ar mai fi primit finantari de la CJ, informeaza surse judiciare.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de CORUPTIE, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in anul 2014.

In cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate PERCHEZITII DOMICILIARE  in 3 locatii situate in judetul Caras – Severin, din care una este sediul unei institutii publice.

CITESTE SI: SORIN FRUNZAVERDE (PNL): Eu am creat Partidul Popularilor Europeni in ROMANIA 

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, se arata in comunicatul remis presei de procurorii DNA.

Sursa foto: realitatea.net